Vragen over online en offline mogelijkheden? Mail ons of bel 085-0604 546

54 websites

Wij beheren:

SSL-Certificaten

Sinds 1 januari 2016 is het volgens de Nederlandse wet verplicht om persoonsgegevens die vanaf een website verstuurd worden te “versleutelen”. Dit betekent dat iedere website die een contactforumlier bevat, voorzien zou moeten zijn van een SSL verbinding. Maar wat is een SSL verbinding precies en heeft u dat echt nodig voor elke website?

Bij een website die gebruik maakt van SSL, staat bovenin de adresbalk een groen slotje. Dit betekent dat alle gegevens die tussen de website en uw computer worden verzonden “versleuteld” zijn. De gegevens kunnen dan niet worden uitgelezen door een derde partij als ze onderschept worden.

Wanneer u bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres invult in een contactformulier, zou deze informatie interessant kunnen zijn om te onderscheppen. Het is nog interessanter om de gegevens die u invult bij een webshop te onderscheppen. Hier worden natuurlijk veel meer gegevens verzonden, zoals een adres en betaalgegevens.

Momenteel worden websites zonder SSL en met enkel een (beknopt) contactformulier nog “gedoogd": er worden hiervoor nog geen sancties opgelegd. Voor een webshop is de regelgeving al strenger, omdat er meer gegevens verzonden worden. De maximale boete voor het niet adequaat beschermen van persoonsgegevens bedraagt €4500,-.

Daarnaast waardeert Google een SSL beveiligde website door een hogere ranking te geven. Een pagina die gebruik maakt van SSL zal daarmee hoger in de zoekresultaten terecht komen dan dezelfde pagina zonder SSL.

Wij leveren 3 typen SSL-certificaten:

SSL 

ssl https://uwwebsite.nl

Ons basis SSL pakket. Hiermee kunt u een website op één domeinnaam beschermen door SSL. Websites die draaien op een subdomein, bijvoorbeeld: voorbeeld.uwwebsite.nl zijn hiermee niet beschermd.

SSL PLUS 

ssl-plushttps://uwwebsite.nl

Hiermee kunt u uw websites op één domeinnaam beschermen, ook de websites die op een subdomein actief zijn worden hiermee beschermd.

SSL COMPLETE 

ssl-completehttps://uwwebsite.nl

Het meest uitgebreide pakket. Bovenin de adresbalk komt niet alleen een slotje te staan, maar hier verschijnt ook uw bedrijfsnaam. Dit geeft bezoekers zekerheid dat ze niet op een kopie van uw website terecht zijn gekomen. (Dit is een truc die wel eens door hackers wordt gebruikt. Uw website wordt nagebootst en gegevens als wachtwoorden en gebruikersnamen worden dan direct naar de hacker toegezonden). Deze vorm van SSL omvat ook al uw subdomeinen.

Uiteraard denken wij graag met u mee welk pakket het best aansluit bij uw website.

 

 

 

Gratis advies nodig?

Mail: info@bb-remarkable.nl
Bel: 085-0604 546

Laat ons u terug bellen

Het formulier is verstuurd.

Vul het formulier volledig in aub.

Business cases