Vragen over online en offline mogelijkheden? Mail ons of bel 085-0604 546

5 unieke concepten

Wij beheren:

Communicatie manager

Mijn naam is Simone en ik ben Communicatie manager bij BB-Remarkable. Na het afronden van mijn studie Life Sciences ben ik gelijk gaan werken als microbiologisch analist in het ziekenhuis. Vrij snel kwam ik erachter dat ik het contact met mensen miste in mijn functie.

Binnen BB-Remarkable is er juist erg veel contact met verschillende opdrachtgevers. Momenteel houd ik mij bezig met verschillende projecten waaronder Hands In Control en Uw Stad Werkt.

Hands In Control

Binnen het team Hands In Control zet ik mijn expertise in voor het onder de aandacht brengen van het bedrijfsonderdeel Hands In Control, waarbij wij samen met meerdere Nederlandse ziekenhuizen de hygiëne naar een hoger niveau brengen.

Uw Stad Werkt

Mijn maatschappelijke betrokkenheid zet ik in om binnen het team van Uw Stad Werkt nieuwe gemeenten en partners te informeren over ons gratis bedrijven- en vacature platform.

Het schakelen tussen de verschillende projecten en het vele contact met klanten maakt het werk leuk en afwisselend. BB-Remarkable is een jong, gedreven en bedrijf met ambitieuze mensen en ik ben blij dat ik hier deel van uit maak.

Gratis advies nodig?

Mail: info@bb-remarkable.nl
Bel: 085-0604 546

Laat ons u terug bellen

Het formulier is verstuurd.

Vul het formulier volledig in aub.