Vragen over online en offline mogelijkheden? Mail ons of bel 085-0604 546

54 websites

Wij beheren:

Concept guru

Iedereen kan iets nieuws beginnen en hier succesvol mee worden! Dat is waar ik vanuit ga bij het bedenken en uitwerken van nieuwe concepten. Je moet gewoon creatief zijn!

Ik ben al vele jaren bezig met het bedenken en uitwerken van creatieve concepten. De leukste uitdaging hierbij vind ik het zoeken naar ‘iets dat er nog niet is’. Er zullen altijd mensen zijn die je tegenspreken en zeggen dat ergens geen vraag voor is, maar dat geeft mij de motivatie om verder te zoeken!

Mensen vergeten vaak dat sommige markten op dit moment nog niet eens bestaan en dat we niet weten of er naar bepaalde markten wel of geen vraag gaat komen in de toekomst. Door middel van creativiteit, lef, en onderzoek pas ik met liefde voor het online vak, innovatie toe.

Binnen BB-Remarkable heb ik onder andere gewerkt aan het creëren van vele website designs, het verder door ontwikkelen van websites nadat ze zijn opgeleverd op het gebied van gebruikersvriendelijkheid en user interface en het bijhouden van de resultaten van deze websites.

Nu wij aan het groeien zijn pak ik de conceptuele kant van online marketing en e-commerce binnen het bedrijf op en ga ik aan de slag met klanten die klaar zijn voor nieuwe uitdagingen of met frisse ideeën bezig zijn en daarbij onze expertise kunnen gebruiken.

Ik kan het volgende voor jou betekenen:
- Brainstormsessies;
- Idee naar concept ontwikkelen;
- Businessplan opstellen;
- Domeinnaam kiezen;
- Bedrijfsnaam bedenken;
- Huisstijl / Concept (website) art uitwerken.

Lijkt het je leuk om een keer met mij te sparren over uw ideeën? Neem dan contact met mij op.

Gratis advies nodig?

Mail: info@bb-remarkable.nl
Bel: 085-0604 546

Laat ons u terug bellen

Het formulier is verstuurd.

Vul het formulier volledig in aub.